Гривня припинила рекордне зміцнення: після тривалого падіння – долар подорожчав

0
2
Гривня припинила рекордне зміцнення: після тривалого падіння – долар подорожчав
Українська гривня згідно з офіційним курсом Національного банку України на п'ятницю, 27 вересня, ослабла до долара США на 7 копійок – до 24,19 грн/дол. на тлі повідомлень в ЗМІ про те, що українській владі не вдалося досягти домовленості з представниками місії Міжнародного валютного фонду щодо нової програми.

Про це повідомляє УНІАН.

Як свідчать дані на сайті Нацбанку, значення курсу вперше не оновило чотирирічний максимум, як це відбувалося щодня протягом останніх двох тижнів. Офіційний курс до євро встановлений на рівні 26,46 грн/євро (26 вересня – 2648.8803).

Нагадаємо, котирування гривні до долара США на міжбанківському валютному ринку України 26 вересня до закриття торгів встановилися на рівні 24,09/24,12 грн/дол., що на 8 копійок вище за рівень закриття попередніх торгів. Котирування гривні до євро знаходились на рівні 26,42/26,45 грн/євро, що на 13 копійок вище за рівень закриття попередніх торгів.

Українська гривня за офіційним курсом до долара минулого тижня тричі оновлювала чотирирічний максимум, як і тижнем раніше. 26 вересня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що українській владі не вдалося досягти домовленості з представниками місії МВФ щодо нової програми через ситуацію навколо «ПриватБанку», можливу зміну керівництва Національного банку, питання реалістичності показників проекту держбюджету на 2020 рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні