У яких галузях хоче працювати молодь Луцька і Волині

0
1
У яких галузях хоче працювати молодь Луцька і Волині
Розповіли про працевлаштування молоді Волинською обласною службою зайнятості протягом січня-серпня 2019 року за видами економічної діяльності.

Про це стало відомо у п’ятницю, 27 вересня, на пресконференції в Луцькому міському центрі зайнятості.

Нагадаємо, на цьому ж заході розповіли про кількість безробітних у 2018-му та 2019-му роках.

Зокрема, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповів, що 25% працевлаштованих людей віком до 35 років влаштували на роботу до оптової та роздрібної торгівлі (ремонт автотранспортних засобів та мотоциклів).

Ще 20% захотіли працювати на переробних виробництвах, 16% на господарствах (сільських, лісових та рибних).

Ще менше – 7% молодих людей займаються кур’єрською, поштовою діяльностями, працюють на транспортних засобах або на складських господарствах.

Організацією харчування займається 5%. Цікаво, що лише 4% відсотки молоді вирішили працювати в освітній галузі та державних управліннях. І 3% людей до 35 років влаштувалися на будівництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні