--> Ольга Сумська розповіла про складні стосунки зі старшою донькою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ольга Сумська розповіла про складні стосунки зі старшою донькою

0
8
Ольга Сумська розповіла про складні стосунки зі старшою донькою
Старша дочка популярної української актриси Ольги Сумської, 29-річна Антоніна Паперна, проживає і працює на території РФ.

У програмі «Зірковий шлях» Ольга Сумська відверто розповіла про стосунки з дочкою, а також про те, чому вони конфліктують. Актриса зізнається, що бачиться з Антоніною кілька разів на рік, коли дочка приїжджає в Україну. «Кілька разів була. Хотіла б частіше, якщо чесно», – говорить Ольга.

Шкодує Сумська не тільки про те, що сімейству рідко вдається зібратися разом, але і про назавжди втрачений час в дитинстві Тоні. «За рахунок того, що я їздила на зйомки, вона не недоотримала, можливо, цієї материнської уваги, і це були дуже зворушливі моменти, коли вона мене чекала з гастролей, я сьогодні тільки розумію, як це було для неї», – зізнається актриса.

Ольга також розповіла, що часом конфліктує з рідними, так як розкриває подробиці їхнього життя. Так, саме Оля першою розповіла про народження внучки і назвала її ім'я – Єва. За це старша дочка актриси – Антоніна Паперна – образилася на свою зіркову маму.

«Слухайте, однак, так або інакше, це коли-небудь станеться, і ім'я знатимуть, сказала і сказала. Люди виходять, королева Великої Британії і принци показують своїх дітей натовпу людей. І це по протоколу просто необхідна річ, щоб люди подивилися на спадкоємця престолу, розумієте, хто там народився. А тут все так завуальовано, сказали не говорити – не кажу, але іноді воно вилітає і вже нічого з цим не зробиш. Треба тримати себе в руках і контролювати кожне слово, але це дуже важко», – ділиться артистка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні