«Україна не має наміру втручатись у виборчій процес США», – нардеп із Волині Валерій Стернійчук

3
-3
«Україна не має наміру втручатись у виборчій процес США», – нардеп із Волині Валерій Стернійчук
Під час офіційного візиту до США Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україну не вдасться втягнути у виборчий процес іншої незалежної держави.

Із його слів незалежність – дуже важливий аргумент для кожної демократичної країни і він не хотів би, щоб будь-яку його відповідь використали під час виборів у іншій країні, щоб завдати нищівної поразки та отримати перемогу за будь-яку ціну.

«Тому я сказав: на мене ніхто тиснути не може і ніхто тиснути не буде», – зазначив Президент Зеленський.

Нагадаємо, що у світових ЗМІ з’явилась інформація про те, що офіційний Вашингтон вимагав у Президента Зеленського «провести два політично мотивовані розслідування, замасковані під антикорупційну діяльність», а в разі відмови погрожував припинити військову допомогу Україні.

До речі, делегація українських парламентарів з комітету з питань антикорупційної політики, серед яких і народний обранець від Волині Валерій Стернійчук, цими днями перебувала з візитом у США. Зустрічаючись із конгресменами, сенаторами, представниками американської бізнес-спільноти, народні обранці України неодноразово чули слова підтримки від своїх колег щодо позиції невтручання України та її Президента у перебіг виборів у Сполучених Штатах.

«Ми одностайні щодо підтримки позиції Президента, що правоохоронні органи не повинні втручатися у виборчий процес», – заявив на одній із зустрічей нардеп Валерій Стернійчук, вкотре підкресливши серйозність намірів України.



На головному фото: Валерій Стернійчук під час зустрічі із представниками Державного департаменту США.

Світлини із фейсбук-сторінки депутата зроблені під час перебування в США.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який він вбогий! але як йому пощастило. Попав, тепер можна корчити з себе експерта.
Відповісти
Нормальний чоловік. Ніколи не корчив з себе нікого. Вчитись не пізно ніколи. Головне щоб в голові у нього правильне розуміння ситуації. Як не як на Волині доказав своєю роботою у штабі, що вартий уваги. Побачим
Відповісти
Все гуд за Валєру він красавчік
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні