На березі Стиру в Луцьку ведуть незаконні земляні роботи, – депутат міськради

1
-10
На березі Стиру в Луцьку ведуть незаконні земляні роботи, – депутат міськради
Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук заявляє, що на березі Стиру в Луцьку ведуть незаконні земляні роботи.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"По сьогоднішньому виїзду на Ковельську,17. Викликав поліцію, склали протокол та заяву про незаконні земляні роботи та захаращення водоохоронної зони річки Стир, та охоронної території історико-культурного заповідника в м.Луцьк. Також приїхали працівники муніципальної варти, будуть теж готувати протокол про адмінправопорушення", - пише депутат.

Також, за словами Павла Данильчука, цю проблему він озвучив на засіданні позачергового виконкому Луцької міської ради та запропонував на наступне засідання винести рішення про приведення захаращеної ділянки порушником в первинний стан.

"Хочу ще раз наголосити, що ніяких дозвільних документів на початок земляних та будівельних робіт на відповідній ділянці не має, як і не має містобудівних умов та обмежень, які активно "вибивають" від управління містобудування та архітектури міськради", - пише обранець громади.

Також депутат закликає небайдужих лучан "тримати це питання на контролі".

"Бо пройде ще трохи часу і будуть фундаменти під багатоповерхівки", - припускає Павло Данильчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо немає дозволів на оте будівництво,то на якій підставі туди навезли піску і захаращили берег?То може варто отого що таке там наробив оштрафувати по повній,і примусити вивезти оту землю яку вони туди навезли!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні