У сільській школі на Волині батьки просять розділити першачків на два класи

0
-2
У сільській школі на Волині батьки просять розділити першачків на два класи
Батьки дітей першокласників, які навчаються в Люблинецькому ліцеї Волинської обласної ради, просять сформувати в навчальному закладі два перших класи замість запланованого одного.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму, повідомляє ІА "Волинські новини".

Керівниця управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна розповіла, що батьки дітей, яких зарахували до першого класу Люблинецького ліцею, підготували звернення до облради з проханням розділити першачків на два окремих класи замість спільного одного.

«Адміністрація Люблинецького ліцею прийняла 34 заяви з пакетами документів від батьків про зарахування до першого класу, сформовано два класи. Зараз діти відвідують підготовчі заняття. Формування двох класів у Люблинецькому ліцеї не суперечить законам України у сфері освіти», – вказують батьки у зверненні. Та додають, що вирішили віддати своїх дітей саме до Люблинецького ліцею, адже в цьому закладі навчаються їхні старші діти.

Окрім того, батьки наголошують, що в ліцеї наявні два вільні навчальні кабінети з усім необхідним обладнанням і дидактичними матеріалами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні