«Волинь» вилітає з Кубка України. ВІДЕО

0
8
«Волинь» вилітає з Кубка України. ВІДЕО
Футбольний клуб «Волинь» програв на Закарпатті місцевій команді «Минай» і припинив виступи в Кубку України.

Матч 1/16 фіналу відбувся в середу, 25 вересня, в селі Минай Ужгородського району на місцевому стадіоні. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

У кубковому протистоянні з «Минаєм», як і в попередній грі з «Поділлям», не брали участі низка провідних гравців «Волині».

Перший тайм пройшов без забитих голів.

На 55-й хвилині за другий фол суддя вилучив з поля гравця «хрестоносців» Андрія Стрижеуса, і «Волинь» опинилася в меншості.

Після цього господарі закрили гостей на їхній половині поля й намагалися реалізувати чисельну перевагу. Але їх підводила точність у завершальних ударах. Також гострі моменти ліквідовував воротар «червоно-білих» Владислав Леванідов, який демонстрував упевненість.

Волиняни ж розраховували хіба що на контратаки, які декілька разів вдало розпочинав пасом у напад від свої воріт Леванідов.

Після однієї з таких подач і навісу від кутового прапорця на 73-й Ігор Карпенко отримав м’яча у штрафному майданчику суперника, рушив уперед на захисників і впав. Арбітр побачив тут симуляцію і показав Карпенкові жовту картку.

Через дві хвилини міг відзначитися Назар Мельничук, але пробив повз ворота.

На 79-й хвилині ще одне вилучення у волинян – другу жовту картку отримав Карпенко, цього разу за грубу гру.

Наші футболісти відчайдушно оборонялися, але на початку 85-ї хвилини минайці таки досягли бажаного. Олег Маїк перенаправив м’яча в дальній кут після прострілу з лівого флангу атаки Глаголи.

1:0 – і «Волинь» вилітає з Кубка України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні