У Луцьку затримали неповнолітнього злодія

0
6
У Луцьку затримали неповнолітнього злодія
Протягом доби поліцейські Волині встановили особу зловмисника, який скоїв крадіжки на території обласного центру. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомили в пресслужбі поліції Волині.

У вівторок, 24 вересня, оперативники Луцького відділу поліції викрили 16-річного лучанина, котрий напередодні на вулиці Героїв УПА здійснив три крадіжки, дві із господарських приміщень та одну із квартири. Зокрема, юнак викрав два велосипеди, гроші, зарядний пристрій «Power bank», три USB-кабелі та годинник. Загальна сума збитків, спричинених потерпілим, становить понад 8 тис. грн..

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернуть власникам.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф у розмірі 850 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні