Яка доля автентичних дверей в Луцьку

1
18
Яка доля автентичних дверей в Луцьку
Розповіли, чи проведуть реконструкцію автентичних дверей в обласному центрі Волині.

Про це стало відомо в середу, 25 вересня, на сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, в квітні депутати проголосували за реставрацію та збереження автентичних дверей та вікон в об’єктах культурної спадщини міста. Йдеться про ряд історично цінних автентичних об’єктів, які потребують невідкладних реставраційних робіт за адресами: вул. Словацького,1; вул. Крилова, 3; вул. Кривий Вал, 32; вул. Лесі Українки, 7; вул. Ковельська, 18.

Зокрема, депутат Андрій Білан поцікавився в директора департаменту економічної політики Бориса Смаля про те, чи реалізовують програму «Автентичний Луцьк», в рамках якої мали зробити реконструкцію автентичних дверей та вікон. Смаль сказав, що програму поки не почали виконувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На яких вулицях Луцька відреставрують старі вікна і двері

«Для цієї програми є два етапи: затвердження програми і кошторису і, власне, виділення коштів. Кошторис програми прийнятий, але жодних бюджетних виділень не було здійснено. Якщо й виділили, то жодних витрат по цій програмі здійснено не було», – сказав Борис Смаль.

Депутат Микола Федік наголосив, що якщо є виділені кошти, то потрібно робити реконструкцію автентичних дверей зараз, допоки немає морозів.

«Треба зробити зараз, бо потім погодні умови не дозволятимуть робити реконструкцію. Зараз є шанс почати ці роботи», – зазначив депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропу це не вигідно щоб окрім них хтось ще робив хороші речі для міста
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні