--> У Луцьку може з'явитися новий сквер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку може з'явитися новий сквер

0
-2
У Луцьку може з'явитися новий сквер
Аби захистити від забудови «зелену зону», що на проспекті Відродження неподалік від Луцького навчально-методичного центру профспілок, депутати вирішили віддати територію під опіку КП «Парки та сквери міста Луцька» та надати їй статусу скверу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, пише ІА «Волинські новини».

Так, розглянувши заяву комунального підприємства «Парки та сквери Луцька» про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на проспекті Відродження для влаштування та обслуговування скверу орієнтовною площею 0,77 гектарів, луцькі обранці громади вирішили підтримати відповідний проєкт рішення і рекомендувати його до розгляду під час пленарного засідання чергової 62-ї сесії міської ради.

«Комунальне підприємство «Парки і сквери міста Луцька» подало на розгляд земельної комісії свою пропозицію щодо надання «зеленій зоні» статусу скверу. Окрім цього вони виявили бажання його обслуговувати. Тож, потрібно дати дозвіл на виготовлення проєктної технічної документації щодо встановлення меж ділянки безпосередньо задля передачі території паркам і скверам.

Зелена зона – це актуальне для нашого міста питання, тому важливо, щоб на цьому місці жодного будівництва не відбувалося. Потрібно берегти та дбати про «зелені легені» Луцька, адже це - здоров’я наших дітей та внуків. Чим більше парків та скверів буде на території обласного центру, тим більше наше місто буде екологічним та європейським», - прокоментував рішення депутатів голова профільної комісії Олександр Козлюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні