Рідні продали все: потрібні кошти на операцію волинянці, яка постраждала в страшній аварії

0
2
Рідні продали все: потрібні кошти на операцію волинянці, яка постраждала в страшній аварії
Потрібна допомога 19-річній Іванці Гаджало, яка постраждала в страшній аварії на Волині.

Одна мить поділила життя 18-річної Іванки із села Гупали Любомльського району на «до» і «після». «До» вона була студенткою Шацького технікуму, красунею, яка мріяла відкрити власне сімейне кафе. «Після» були операції, страждання, боротьба за життя, пише «Вісник».

Нагадаємо, у березні 2018 року дівчина потрапила в аварію. Тоді машина злетіла в кювет і перекинулась. Ні водій, ні решта пасажирів не постраждали, а Іванка отримала тяжкі травми голови: багато переломів щелепи, піднебіння та черепа, вибиті зуби, пошкодження ока.

Поки лікарі рятували життя дівчини, було втрачено час для відновлення щелепи. У Київській обласній клінічній лікарні лікарі жахнулися – з її голови вийняли жменю скла. Обличчя складали, як мозаїку. На операцію у Києві скидалися усім світом.



Іванка була надзвичайно окрилена, коли знаменитий пластичний хірург родом з Турійська Ростислав Валіхновський пообіцяв їй повернути красу. Безплатно. Але за однієї умови – їй потрібно реконструювати щелепу, адже щелепна хірургія – не його профіль. Днями Іванка пережила уже четверту операцію. Попередні не дали результату – кістки не приживаються.

Мама дівчини Наталія Ціпяшук просто у відчаї – родина уже продала все, що могла, взяла кредити. У них кожна копійка на вагу золота. Остання операція вартує 120 тисяч гривень. Тож жінка слізно просить усіх, хто може допомогти.

Номер картки у Приватбанку: 4731219107797650 (Наталія Василівна Ціпяшук).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні