Відомо, хто буде чистити сніг на дорогах Волині взимку

0
1
Відомо, хто буде чистити сніг на дорогах Волині взимку
У Волинській ОДА визначили низку підприємств, організацій та установ області, що виділятимуть на договірних умовах дорожнім господарствам механізми і автомобілі для робіт, пов’язаних з очищенням доріг від снігу.

Про це відомо з розпорядження в. о. голови облдержадміністрації від 20 вересня.

До переліку підприємств, які надаватимуть снігоочисну техніку увійшли: ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63», ТзОВ «Кодет», ТзОВ «Ідея», ПП Асатурян П.В., ПП «Ространс», Маневицьке управління водного господарства, ВАТ Маневицьке підприємство «Родючість», ПП Асатурян П.В., СФГ Лаценко К.М., ТзОВ «Кодет», ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63», ТзОВ «Ідея», Любомльське ЖКГ, ГО Будинкоуправління, КП «Рівне», КП «Дільниця благоустрою», ТзОВ «Луцька ДПМК», ВАТ «Старовижівська родючість», ТзОВ «ДОФ Арбо», ПП «Торгбудсервіс».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні