Смертельна ДТП на Житомирщині: волинянин, який керував бензовозом, розповів, як все сталось

0
1
Смертельна ДТП на Житомирщині: волинянин, який керував бензовозом, розповів, як все сталось
На трасі Київ-Чоп в автобус врізалася вантажівка: 9 людей загинули, 11 зазнали травм. За кермом бензовоза був волинянин. 55-річний водій вантажівки, розповів, чому допустив зіткнення з автобусом.

Про це пише gazeta.uа.

Водій бензовозу 55-річний Анатолій Грановський, який протаранив туристичний автобус під Житомиром, теж травмувався. Чоловік перебуває в лікарні під охороною.

Нагадаємо, у Новоград-Волинському районі водій цистерни, прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремча", що стояв на узбіччі дороги. Внаслідок аварії 9 людей загинули, ще 11 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Аварія сталася за одну секунду, розповідає. Уникнути зіткнення не було можливості. Про те, що сталося - шкодує і кається.

"Дуже шкода. Не хотів такого горя. На стількох життях в мить хрест поставлено. Зіткнення не міг уникнути, бо мене саме машина обганяла. Все сталося за одну секунду. Все б віддав, аби люди були живі", - каже чоловік.

Про нього відомо, що він із Волині. За кермом авто має 37 років стажу. Від більшої кількості жертв врятувало те, що їхав порожній – без бензину.

Найближчим часом чоловікові мають обрати запобіжний захід.

Смертельна аварія на Житомирщині сталася ввечері 22 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні