Лучани задоволені перевезенням, – міська рада

3
-1
Лучани задоволені перевезенням, – міська рада
У Луцькій міській раді стверджують, що в місті зменшилася кількість нарікань на роботу маршрутних автобусів.

Про це стало відомо у вівторок, 24 вересня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що згідно моніторингу звернень на службу оперативного реагування, в обласному центрі Волині помітно зменшилися скарги на роботу водіїв маршрутних таксі.

«Надійшло лише п’ять звернень. Нарікали на роботу автобусних маршрутів №1, 2, 3, 9, 10, 17. Як розповіли представники управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради, вони провели роз’яснювальну роботу з водіями та перевізниками. Це, на їх думку, і сприяло покращенню роботи з перевезень в місті», – сказала посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прямо масові припадки задоволення
Відповісти
Кількість скарг зменшилась не тому що покращилось обслуговування. А тому, що реакції від влади на ці скарги 0 (нуль)! І громадяни не бачать сенсу звертатися зі скаргами до місцевої "влади".
Відповісти
Це так вирішили у міськраді-їздили б оті міськрадівці нашими маршрутками то була би інша пісня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні