Чотирьом волинянам за напад на поліцейських загрожує 5 років тюрми

0
4
Чотирьом волинянам за напад на поліцейських загрожує 5 років тюрми
Чотирьом волинянам за напад на поліцейських загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

23 вересня, слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області повідомили чотирьом жителям села Карпилівка Ківерцівського району про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу ) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, яке передбачають ці статті становить позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, вночі 12 вересня п’ятеро мешканців Ківерцівського району вчинили бійку із працівниками сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції. Правоохоронці застосували вогнепальну зброю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:У селі на Волині сталась стрілянина під час затримання правопорушників поліцією.

Встановлено, що правопорушники перебували в стані алкогольного сп’яніння та під час бійки зірвали із поліцейських бодікамери. Правоохоронці застосували вогнепальну зброю. Внаслідок інциденту двоє поліцейських із тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні. 46-річний водій автомобіля «Fiat Scudo» та 24-річний мешканець села Карпилівка, госпіталізовані до лікарні із вогнепальними пораненнями.

У ході досудового розслідування буде встановлено всі обставини кримінального правопорушення, зокрема, причетність до його скоєння інших осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні