Помер курсант, якого в нічному клубі жорстоко побив волинянин

1
2
Помер курсант, якого в нічному клубі жорстоко побив волинянин
У неділю, 22 вересня, у Львівському військовому госпіталі помер 20-річний курсант Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, мешканець Червонограда Юрій П’янило, якого жорстоко побили в нічному клубі. У побитті курсанта підозрюють волинянина.

Про це повідомляє Голос Сокальщини.

Інцидент стався ніч з 11 на 12 серпня в місцевому клубі “Vilma”. Під час конфлікту жорстоко побили 20-річного хлопця П’янило Юрія Олеговича. 13 вересня хлопця прооперували (була проведена операція “Трепанація черепа”), у нього стався крововилив, пошкоджені судини головного мозку.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 25-річному жителю Волинської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).



Згідно повідомлень з соцмереж, клуб надалі працює. Зловмисник, який жорстоко бив цього хлопця, пробував втекти за кордон, але поліція його затримала. Також повідомляють, що зловмисника відпустив суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай живе наш суд,самий ******* суд у світі!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні