Чому в Луцьку затягнувся ремонт перехрестя Ківерцівська – Карпенка-Карого

0
-5
Чому в Луцьку затягнувся ремонт перехрестя Ківерцівська – Карпенка-Карого
Триває ремонт перехрестя вулиць Ківерцівська-Карпенка-Карого. Найближчим часом, орієнтовно до середини жовтня, залежно від погоди, там буде встелено верхній шар асфальту.

Про це у фейсбуці написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Гргорій Недопад пояснює, що перерва між викладаннями двох шарів була зроблена, аби перевірити надійність і стійкість нижнього шару. Перед викладанням асфальту на перехресті було здійснено заміну всіх застарілих внутрішніх комунікацій. Аби унеможливити появу просідань грунтів після підземних робіт, відкрили дорогу для водіїв, щоб протестувати на стійкість асфальтову основу.

За словами першого заступника викладений шар асфальту не зазнав просідань чи інших ушкоджень: покриття слугує надійно, тому вже скоро дорожники приступлять до наступного етапу робіт.

Після облаштування асфальтового покриття на перехресті буде нанесено пластикову розмітку в час сприятливих погодних умов.

"Перепрошуємо за незручності при проведенні робіт та тривалий період ремонту. Знаємо, в якому жахливому стані була ця ділянка дороги в минулому, тому виконуємо роботи максимально якісно, відповідно до державно-будівельних норм, щоб в подальшому не мати проблем при експлуатації відремонтованої території", – зазначив Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні