Фонтан на Волині пережив війну. РЕТРОФОТО

1
3
Фонтан на Волині пережив війну. РЕТРОФОТО
У мережі показали фото фонтану у Ковелі, який пережив Другу світову війну.

Світлини на своїй сторінці у фейсбуці розмістив Сергій Товкач.

"Знесення діючого фонтану на центральній площі, визначене відхиленим громадськими слуханнями проектом Детального плану території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки спонукає висвітлити тему історичних фонтанів Ковеля, Ковля, Kowla. Був час, коли було чутно плескіт водяних потічків у різних його куточках", – пише волинянин.

"До Вашої уваги - фонтан Привокзальний. Споруджений в передвоєнний період ІІ Речі посполитої, фонтан пережив лихоліття Другої світової війни і був знесений в ході реконструкції та забудови площі перед залізничним вокзалом на рубежі 80-х років ХХ століття", – йдеться у дописі.

Як зазначив автор посту, нині на місці фонтану щоденно вирує несанкціонована стихійна торгівля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комуняки ламали історичну спадщину,і теперішні люмпени не кращі, особливо коли треба побудувати чергове склобетонне страхіття під черговий офіс!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні