«Волинь» поступилася в Харкові «Металісту-1925». ВІДЕО

0
-1
«Волинь» поступилася в Харкові «Металісту-1925». ВІДЕО
Футболісти луцької «Волині» в 10-му турі чемпіонату України з футболу зустрілися з принциповим суперником – командою «Металіст-1925». Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь «Металіста».

Матч відбувся у Харкові в суботу, 21 вересня, на стадіоні «Металіст».

У першому таймі жодна з команд не змогла відкрити рахунок. Та вже на 48-й хвилині гравець «Металіста» Антон Савін потужно пробив низом з правого флангу атаки з-за меж штрафного майданчика в ближній кут воріт. Віталій Неділько тільки поглядом провів шкіряну кулю, що з відскоку влетіла у ворота.

А на 3-й доданій хвилині до основного часу матчу завершальну крапку поставив Ярослав Ямполь. Він спочатку дав у центрі пас на Сергія Романова, розганяючи контратаку, а тоді замкнув на дальній штанзі діагональний простріл з правого флангу, коли Неділько понадіявся, що Ярмоленко перебуває перед ним у положенні «поза грою».

2:0 – перемога «Металіста-1925».

Фото ілюстративне із сайту ФК «Волинь»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні