Показали, як затримували ймовірних вбивць чоловіка на Волині. ВІДЕО

0
4
Показали, як затримували ймовірних вбивць чоловіка на Волині. ВІДЕО
Правоохоронці опублікували відео затримання ймовірних вбивць чоловіка на Волині.

Відео з'явилось на сайті поліції Волині.

Нагадаємо, у середу, 18 вересня, на околиці міста Ковель поліцейські знайшли мертвим із вогнепальним пораненням голови 46-річного жителя одного із сіл району.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Повідомили, кого вбили на Волині

Правоохоронці оперативно встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. У четвер, 19 вересня, співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ» поліції області затримали зловмисників.

Відомо, що двоє із затриманих поліцією громадян уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та умисне тяжке тілесне ушкодження.

Серед мотивів, скоєння злочину слідство розглядає конфлікт на ґрунті неприязних відносин між потерпілим і одним із затриманих.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні