Подробиці смертельної аварії на Волині, в якій загинув пішохід

0
2
Подробиці смертельної аварії на Волині, в якій загинув пішохід
У четвер, 19 вересня, на вулиці Промислова у Нововолинську автомобіль «Mitsubishi Grandis» на смерть збив 65-рінчого місцевого жителя.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 22 години. За кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель Володимира-Волинського. Водій допустив наїзд на пішохода, 65-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу, повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні