Мати-пиячка залишила одномісячне маля на собаку

0
3
Мати-пиячка залишила одномісячне маля на собаку
На Дніпропетровщині патрульні виявили новонароджену дитину, яка перебувала в жахливих умовах. Мати була в стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області.

16 вересня близько 16 години до поліції надійшло повідомлення від чоловіка, який розповів, що його родичка перебуває вдома в стані алкогольного сп’яніння. Але хвилювався він не стільки за жінку, скільки за маленьку дитину, яка в той момент перебувала з громадянкою в квартирі у центральному районі міста. Тому просив допомоги поліції.

Патрульні прибули на місце та побачили жахливу картину. В приміщені був безлад, на підлозі лежали недопалки, лушпиння від насіння та різний непотріб. А на ліжку разом з собакою лежала місячна дитина. Дівчинка була в брудному одязі. Сама ж мати була з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На місце викликали бригаду лікарів, для перевірки стану здоров’я дитини. Подальшою долею горе-матері та дитини будуть займатися інспектори ювенальної превенції разом зі співробітниками соціальної служби.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні