За хвилину до виїзду з міста затримали убивць, які закатували до смерті двох чоловіків

0
-2
За хвилину до виїзду з міста затримали убивць, які закатували до смерті двох чоловіків
На Черкащині оперативники затримали зловмисників, які закатували до смерті двох чоловіків.

Про це повідомив перший заступник Голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Коваль Евгений, інформує пресслужба національної поліції України.

18 вересня, в полі у Смілянському районі, поблизу автодороги «Київ-Знам’янка», було виявлено трупи двох чоловіків з ознаками насильницької смерті.

Під час огляду на тілах потерпілих були виявлені множинні сліди від ударів та колото-різані рани тіла. Складалося враження, що потерпілих перед смертю катували.

Працюючи над встановленням осіб, які могли бути причетні до подвійного вбивства, поліцейські почали відпрацьовувати найближче коло спілкування потерпілих. Також оперативники встановлювали осіб, з якими у загиблих могли бути конфлікти.

«Затримали зловмисників за декілька хвилин до їхнього виїзду з міста. На даний час з підозрюваними працюють слідчі. Роботу із розкриття вбивства двох чоловіків продовжуємо», – зазначив Євген Коваль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні