--> Лікар, донор, лісівник і доярка з Волині отримали державні нагороди. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікар, донор, лісівник і доярка з Волині отримали державні нагороди. ФОТО

0
3
Лікар, донор, лісівник і доярка з Волині отримали державні нагороди. ФОТО
Волиняни отримали державні нагороди за багаторічну сумлінну працю та вагомі професійні здобутки з нагоди державних свят – Дня Конституції та Дня Незалежності України.

Про це свідчить відповідний Указ Президента України Володимира Зеленського.

Вітав та вручав відзнаки заслуженим волинянам заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось під час оперативної наради в середу, 18 вересня, – повідомили в пресслужбі Волинської облдержадміністрації.

За значний внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток Української держави, багаторічну сумлінну працю та вагомі професійні здобутки та з нагоди Дня Конституції України присвоєно почесне звання «Заслужений донор України» донорові, пенсіонеру шахтарської праці з Нововолинська Віктору Балюку.

Також, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України» медичному директорові з акушерства та гінекології комунального підприємства «Волинський обласний перинатальний центр» обласної ради Роману Савці.

Звання «Заслужений лісівник України» отримав лісничий Пульмівського лісництва Шацького національного природного парку Микола Прасюк.

А «Заслуженою працівницею сільського господарства України» стала операторка машинного доїння сільськогосподарського приватного підприємства «Рать» Луцького району Ольга Давидюк.

Валентин Цьось подякував за роботу усім нагородженим та побажав їм сили, натхнення, довголіття та благополуччя у родинах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні