--> У Луцьку підрядник заплатить за неякісну розмітку на дорозі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку підрядник заплатить за неякісну розмітку на дорозі

0
8
У Луцьку підрядник заплатить за неякісну розмітку на дорозі
У Луцьку підрядник за власний кошт виправить неякісну роботу з нанесення розмітки на дорозі.

Про це інформують на сторінці департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

"Підрядник на виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки в Луцьку, в тому числі і на вул. Глушець, визначений шляхом аукціону на електронному майданчику ProZorro. Проведення таких аукціонів має ряд небезпек, адже в погоні за бажанням виграти тендер учасник аукціону інколи зменшує ціну нижче собівартості виконання робіт, через що страждає якість. У ході проведення публічних закупівель ТзОВ “ХІМІЯ ПАРК” запропонувало найнижчу ціну, надало всю необхідну тендерну документацію, в тому числі сертифікати відповідності та сертифікати якості на матеріали. Підстави для їх відхилення були відсутні", – пояснили в департаменті ЖКГ.

Комунальники підтвердили неякісне виконання робіт цим підрядником, подякували активним лучанам за інформацію та повідомили, що станом на 17 вересня приймання та оплату вказаних робіт не здійснювали, а зазначені недоліки підрядник буде усувати за власний кошт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні