--> У Луцьку автомобіль збив жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку автомобіль збив жінку

1
-5
У Луцьку автомобіль збив жінку
У Луцьку, у вівторок, 17 вересня, близько 18 години на вулиці Конякіна легковик «Renault Kangoo», під керуванням 26-річного жителя обласного центру, здійснив наїзд на 38-річну місцеву жительку.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Потерпіла переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Перехожа отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за ознакою злочину, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Черговий воділа який купив права.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні