--> Шукають людей, які вигадають концепцію нового скверу Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шукають людей, які вигадають концепцію нового скверу Луцька

0
2
Шукають людей, які вигадають концепцію нового скверу Луцька
У Луцьку оголосять про всеукраїнський архітектурний бліц-конкурс, який дасть можливість визначити найкращу концепцію облаштування скверу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського.

Про це стало відомо в середу, 18 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Організатором конкурсу є управління містобудування та архітектури Луцької міської ради. Ділянка для проектування розташована на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського. Ділянка примикає до автомобільної розв’язки: проспект Василя Мойсея, вулиця Винниченка, вулиця Яровиця, вулиця Стрілецька, проспект Президента Грушевського.

Відповідно до Генерального плану міста ділянка розташована на території багатоквартирної забудови. Відповідно до плану зонування території міста, вона відноситься до зони Ж-5 – зона змішаної багатоквартирної житлової забудови. Ділянка вільна від забудови. Орієнтовна площа – 0,3 га.

До закінчення терміну подачі проектів автор/авторський колектив має подати повний комплект конкурсного проекту організатору конкурсу через поштову відправку або особисто за адресою: управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, вул. Лесі Українки, 35 каб. 19, м. Луцьк, 43025.

Електронний варіант конкурсної роботи з пояснювальною запискою обов’язково також надсилається на електронну адресу: dm@lutskrada.gov.ua (у темі листа вказати шифр конкурсного проекту).

Останній термін подачі конкурсних проектів – до 17.00 год. 04. 11. 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні