--> Водії маршруток можуть відмовитися возити лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водії маршруток можуть відмовитися возити лучан

3
2
Водії маршруток можуть відмовитися возити лучан
У Луцькій міській раді порушили питання про підняття цін на пальне, через що водії автобусних маршрутів можуть відмовитися виїжджати на рейси.

Про це стало відомо у середу, 18 вересня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, член виконавчого комітету Ігор Алексєєв поцікавився в начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, чи цікавиться управління зростанням цін на нафту.

«Зараз пішов стрімкий ріст на нафту, рано чи пізно це дійде і до України. А відтак пальне стане на 20-30% дорожче. Ви маєте розуміти, що перевізники можуть відмовитися від перевезення через нерентабельність. Ми здобудемо колапсу транспортного, хоча, відверто кажучи, в нас і так з перевезеннями конкретні проблеми», – виступив Алєксєєв.

Володимир Степанов запевнив, що за ціновою політикою нафти в управлінні стежать і роблять усе можливе, аби знайти спільну мову з водіями та перевізниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кого не влаштовує, маршрутки на базар і робіть що хочете. В Україні вистачає підприємств, які готові їх замінити.
Реальні прибутки у власників маршруток більш ніж достатні, і не потрібно шукати причини, як би то ще здерти з лучан.
ХВАТИТЬ НАГЛІТИ!!!
Відповісти
Ото "вгробили" державний транспорт,а тепер приватний перевізник диктує умови місту.Може пора в тришиї гнати отих здирників.Зробіть нормальний графік руху тролейбусів,а ті автокорита які псують повітря "нафіг" з міста.
Відповісти
Нехай відмовляються. Проїзд у маршрутках Харкова коштує 6 гривень, у Запоріжжі - 6 гривень. Але - порівняйте протяжність маршрутів у Харкові та Луцьку!!! Звісно, вартість проїзду всюди зростатиме, битви перевізників за підвищення вартості проїзду - це нормальне і постійне явище по всій Україні.
Али ниття "перевізники відмовляться" вже дістало. Жоден перевізник не видає квиточкі, а тому жоден і не платить усіх податків з усіх прибутків. Скільки реально заробляють перевізники - перевірити нереально, але втиснутись на цей ринок неможливо. :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні