--> У волинських рятувальників на озброєнні – плаваючий транспортер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинських рятувальників на озброєнні – плаваючий транспортер

0
-1
У волинських рятувальників  на озброєнні – плаваючий транспортер
У Камінь-Каширському РВ УДСНС України у Волинській області працює кілька подружніх пар та нащадків колишніх рятувальників.

А ще тут на озброєнні – плаваючий транспортер, яких є лише чотири в Україні, пише Волинська правда.

Оглядову вежу пожежної частини у Камінь-Каширському помітно ще здалеку. На території біля доглянутого ставка розпустили гілля окультурені верболози. На березі також розташована альтанка та деяка службова техніка.

Одразу впадає в око плаваючий транспортер ПТС-2 для здійснення аварійно-рятувальних робіт на воді. Його вантажопідйомність 18 тонн.

“Таких лише 4 в Україні, – зауважує начальник Камінь-Каширського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Андрій Багнюк, запримітивши журналістську зацікавленість. – Востаннє у нашому місті ми його використовували кілька років тому для проломування криги під час весняної повені, коли річка вийшла з берегів та підтопила будинки. А так задіюють нашого транспортера під час повеней навіть на Закарпатті”.

Окрім транспортера, на сучасному етапі у автопарку серед основної техніки пожежно-рятувального підрозділу міста є: три пожежні автоцистерни, автомобіль першої допомоги, пожежна насосна станція та рукавний автомобіль.

“Двоє наших працівників були в АТО. Зараз від Волині буде задіяно понад 50 рятувальників для відновлювальних робіт на території, де проходили бойові дії. Тож хтось із наших хлопців також туди вирушить”, – продовжує Андрій Багнюк, дорогою до приміщення райвідділу та частини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні