--> Село на Волині відключать від газопостачання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Село на Волині відключать від газопостачання

0
-6
Село на Волині відключать від газопостачання
19 вересня о 9:00 годині спеціалісти АТ “Волиньгаз” проведуть ремонтні роботи на газових мережах в селі Вужиськ Ратнівського району. У селі тимчасово припинять газопостачання (до 17:00 години 20 вересня).

Про це повідомили в пресслужбі ПрАТ "Волиньгаз".

У ході робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків. Проведення цих робіт дозволить поліпшити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Відновлення газопостачання 77 споживачам відбудеться 20 вересня, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

"Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: - - усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння,

- відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут", – інформують у Волиньгазі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні