Лучанка продовжить участь у шоу «Топ-модель по-українськи». ВІДЕО

0
4
Лучанка продовжить участь у шоу «Топ-модель по-українськи». ВІДЕО
Юлія Біньковська з Луцька, яка є учасницею третього сезону шоу «Топ-модель по-українськи», ледь не покинула шоу.

Дівчина не вразила суддів під час випробувань, однак під час останнього таки змогла втриматися у складі, пише Район.Луцьк.

Під час першої фотосесії експертку Соню Плакидюк не вразило позування лучанки, а під час першого дефіле, яке відкривала Юлія Біньковська, головна екпертка та ведуча Алла Костромічова була розчарована роботою лучанки.

Костромічова зауважила, що Юліне дефіле під час відбору було набагато кращим, ніж під час випробування. Тож вона просила дівчину знову і знову пройтися по незручному подіуму, а зрештою дала їй домашнє завдання для виправлення помилок.

Останє завдання полягало у дефіле-змаганні. Дівча виходили по двоє, і та з учасниць, котра пройшла краще, одразу ж проходила до наступного випуску, а інші мали повторювати проходки подіумом із іншими учасницями. Попри те, що у Юлії Біньковської вже є досвід роботи на подіумі, дівчині не влолося «вибити» менш досвідчених суперниць. Відтак, Юлія декілька разів повторювала дефіле. На третій раз дівчина зібралася та розслабилася, тож судді схвально оцінили її ходу. Лучанка залишилася у проекті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні