Про недоліки, равлики і Соню: чим (не) вразив лучан «Lutsk Food Fest». ФОТО

0
5
Про недоліки, равлики і Соню: чим (не) вразив лучан «Lutsk Food Fest». ФОТО
У неділю, 15 вересня, в Луцькому замку відбувся другий день ювілейного "Lutsk Food Fest".

Нагадаємо, 14-15 вересня на території Луцького замку влаштували ювілейний фестиваль «Lutsk Food Fest». Квиток у вигляді браслета на один день коштував 50 гривень За два дні перебування на фестивалі прийшлося заплатити 80 гривень.

Можливо, саме через хмарну погоду другий день фестивалю здався менш людяним. Не дивлячись на те, що на території замку була представлена продукція багатьох торговельних марок, лучани згуртувалися у центрі міста.

Найбільш активним фестиваль другого, недільного, дня був о 17-18 годині.

Помітні черги вишикувалися за равликами та кавою.



Марія, яка наливає капучино і працює тут з 9 ранку, каже, що фестиваль не відрізняється великою кількістю людей, бо музика "не запалює". Радіє, що продали майже усі шоколадні цукерки.



Ірина, лучанка, стоїть у черзі за равликами, каже, що вчора розкуштувала цю смакоту і пропонує спробувати. Жаб тут уже з'їли, хліб підрізають на порожній піднос і дістають останню порцію заморожених равликів.



Із заходом сонця Луцький замок змінюється. Кожен знаходить своє місце: хто за столиком, хто на пуфі, хто у черзі, а дехто робить нічні фото.



Близько 19 години на території замку з'являється сова Соня на руці у відомого вже лучанам Євгенія.



Господар птаха каже, що прийшли прогулятися і з'їсти щось смачненьке. До них підходять гості фестивалю, аби сфотографуватися.

До слова, цьогоріч організатори вирішили розширити соціальний вектор проєкту. Під час двох днів фестивалю будуть здійснювати збір органічних відходів для тварин Луцького зоопарку.

Раніше ми повідомляли, що на гастрономічному фестивалі у Луцьку продають морепродукти. Тут їх помітно менше, ніж на травневому «Lutsk Food Fest». Проте є безліч пропозицій для любителів солодкого.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Lutsk Food Fest»: що можна купити на 100 гривень. ФОТО

Іванна НАЗАРЧУК-КАМЕЦЬ
Фото автора.












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні