В селі під Луцьком мешканці посварилися через земельну ділянку

0
2
В селі під Луцьком мешканці посварилися через земельну ділянку
У Прилуцькому жителі посварилися через земельну ділянку.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Частина жителів села, які проживають на вулиці Івана Богуна, хочуть облаштувати дитячий майданчик між будинками 17 та 17”А” на земельній ділянці загального користування площею три сотих.

Їх сусідка — проти. Вона звернулася до сільської ради з проханням передати їй у власність цю земельну ділянку.

Жителька Прилуцького Оксана Ярицька розповіла, що мають 15 тисяч гривень. Замовили уже обладнання. Підтримує ідею облаштувати майданчик ще один житель Прилуцького Валентин Марчук.

А от Ніна Паламарчук категорично проти будівництва майданчика. Свою позицію пояснює тим, що діти будуть робити шкоду. Та й жодних будівельних робіт, за документами, за словами родини Паламарчуків, на цій землі не передбачено.

Сільський голова Прилуцького Валентин Арчибасов каже, це питання розглянуть на наступній сесії, яка відбудеться у жовтні.

Детальніше в сюжеті.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні