Повідомили, кому належить авто, за участю якого сталась смертельна аварія на Волині

0
4
Повідомили, кому належить авто, за участю якого сталась смертельна аварія на Волині
Стало відомо, хто є власником авто, за участю якого сталась аварія на трасі Ковель-Ягодин.

Автомобіль Volkswagen Sharan, який підрізав колону байкерів, у результаті чого один загинув, а інший потрапив в лікарню, зареєстрований на лісничого Зеленівського лісництва Волинської області Олександра Карпука, пише ІА Волинські новини.

Автомобіль з відповідними номерними знаками 1999 року випуску та об’ємом двигуна 1896 кубічних сантиметрів був зареєстрований 4 квітня 2019 року.

Ймовірно, за кермом автомобіля в момент аварії перебував саме його власник, адже аварію розслідують працівники Державного бюро розслідувань, про що повідомила речниця Територіального управління ДБР у Львові Зореслава Тивін.

Відповідно до декларації держслужбовця, він зареєстрований в селі Колодяжне.

Нагадаємо, аварія сталася о 10:00 поблизу села Старі Кошари Ковельського району. Водій автомобіля «Фольксваген Шаран» рухався в напрямку МПП «Ягодин» та почав здійснювати розворот. Він перетнув суцільну лінію, у результаті чого два мотоцикли зіткнулися з автомобілем.

Відповідно до попередньої версії поліції, винуватцем ДТП був саме водій легковика, який почав розворот у забороненому місці і підрізав байкерів. Це підтверджують і очевидці аварії, які розповіли, що водій не помітив колону з 9 мотоциклів, виїхавши на дорогу прямо перед ними.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Автомобіль не пропустив колону мотоциклів, – свідок смертельної ДТП на волинській трасі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні