Витрати на ремонт Рівненської у Луцьку будуть мінімальними для міського бюджету, – Григорій Недопад

1
6
Витрати на ремонт Рівненської у Луцьку будуть мінімальними для міського бюджету, – Григорій Недопад
У Луцьку тривають ремонтні роботи на вулиці Рівненській. Капітальний ремонт вулиці здійснюють переважно за грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими.

Про це розповів першийм заступник міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у фейсбуці.

За словами першого заступника, залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька».

"Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine. Для нашого міста бюджет проєкту становить більше 700 тисяч євро і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вулиці Рівненської протяжністю від вулиці Задворецької до вулиці Купріна", – повідомив Григорій Недопад.

На Рівненській передбачено капітальний ремонт і заміну дорожнього покриття із реконструкцією підземних комунікацій. Також там здійснюється облаштування пішохідних та велосипедних доріжок, заміна бордюрів, облаштування технічних зон, викладених бруківкою, необхідних для водіїв та пішоходів.

Відбудеться і реконструкція мереж вуличного освітлення зі встановленням 383 сучасних вуличних світильників.

"Проєкт, що реалізуємо у співпраці з містом Хелм – ще один вдалий приклад міжнародної співпраці із залученням інвестицій та налагодженням партнерських стосунків із закордонними колегами. Щиро вдячний усім причетним до реалізації проєкту. Результат роботи стане важливим кроком до поліпшення інфраструктури нашого міста", – зазначив Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже вузька смужка тротуару близ дороги, особливо відчувається оминаючи стовби :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні