--> У волинському перинатальному народилися перші діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському перинатальному народилися перші діти

0
4
У волинському перинатальному народилися перші діти
У Волинському обласному перинатальному центрі народились перші хлопчики вагою 3,9 і 3,5 кг.

Про це повідомила очільниця медзакладу Ірина Горавська, пише ІА Волинські Новини.

«З 12 вересня центр розпочав повноцінну роботу і приймає пацієнтів. За цей час в нас народили дві породіллі. Два хлопчики вагою 3925 і 3500 грамів. Мами і дітки в задовільному стані», – повідомила Ірина Горавська.

Нагадаємо, Волинський обласний перинатальний центр – унікальний для України заклад, який приймає породіль не тільки зі всієї Волині та України, але й, як сподівається його керівництво, прийматиме і з-за кордону.

Концепція закладу передбачає поєднання сучасних технологій та передових медичних практик з комфортом та турботою до мам, дітей та членів їхніх сімей.

Заклад розрахований на 3 тисячі пологів в рік, 200 відвідувань поліклінічного відділення в зміну. В стаціонарі знаходяться відділення екстрагенітальної патології, патології вагітності, анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. А ще 11 сучасних індивідуальних пологових залів з двома акушерськими операційними. Облаштовані і післяпологове та надсучасне гінекологічне відділення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні