Звільнені з полону українці отримають одноразову грошову виплату – 100 тисяч гривень

0
9
Звільнені з полону українці отримають одноразову грошову виплату – 100 тисяч гривень
Уповноважена ВР України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що кожен з 35 звільнених 7 вересня українських громадян отримає одноразову грошову виплату у розмірі 100 тисяч гривень.

Про це пише УНН з посиланням на її Facebook.

“Щойно взяла участь у другому засіданні Кабінету Міністрів України. Було ухвалено важливе рішення — кожен з 35 звільнених 7 вересня українських громадян отримає одноразову грошову виплату у розмірі 100 тисяч гривень”, — вказала вона у повідомленні.

Відповідальним у виконанні урядового рішення є Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Виплати будуть здійснюватись у встановленому порядку.

“Вважаю, що соціальна підтримка нещодавно звільнених військових моряків та політв’язнів та їхніх родин є надзвичайно важливою”, — додала Денісова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні