--> У місті на Волині через вибухівку з будинку евакуювали людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині через вибухівку з будинку евакуювали людей

0
0
У місті на Волині через вибухівку з будинку евакуювали людей
11 вересня у Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському біля будинку №3 знайшли предмет, схожий на вибухонебезпечний. З будинку евакуювали людей.

Про це повідомляє "Буг".

Надійшов виклик на “102”, що неподалік магазину в траві знаходиться підозрілий металевий предмет, схожий на вибухівку. На місце приїхали правоохоронці, рятувальники та газова служба. Викликали вибухотехніків з Луцька. З будинку евакуювали всіх мешканців.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, при огляді предмета виявилося, що небезпеки він не несе.

“Діяли згідно інструкції, викликали відповідні служби. Предмет був ззовні схожий на вибуховий, але виявилося, що це порожня металева банка”, – зазначив керівник місцевої поліції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні