У волинському місті шахраї працюють за новою схемою

0
1
У волинському місті шахраї працюють за новою схемою
У Володимирі-Волинському 10 вересня у місцевого мешканця шахраї виманили ноутбук вартістю понад 20 тисяч гривень.

Про це розповів начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик, – повідомляє "Буг".

За словами начальника поліції такого типу шахрайств у Володимирі ще не було.

“Покупці приїхали на зустріч за ноутбуком. Людині приходить на телефон смс-повідомлення про те, що на її рахунок надійшли, буцімто, кошти. Людина віддає ноутбук вартістю понад тисяч гривень. Покупці їдуть, а виявляється, що кошти на рахунок насправді не прийшли”, – розповів Михайло Бобик.

За словами начальника Володимир-Волинського відділу поліції, шахрайство – болюча тема правоохоронців не лише у Володимирі, але й в Україні. Зокрема, у Володимирі за 10 днів на території обслуговування відділу спостерігалося три випадки шахрайств.

Мешканців міста та району попереджають були пильними і не довіряти кошти і доступ до карток незнайомим людям. "За десять днів у нас є три таких випадки. Тлефонували і представлялися представником банку, люди повідомляли свої конфіденційні дані щодо номеру рахунку та номеру картки. Це болюча тема, адже відстежити рух коштів не можливо. Буває, що ці кошти знімають на непідконтрольних Україні територіях”, – розповів начальник поліції.

Також люди повідомляють про випадки, коли до них телефонують, представляються працівниками поліції і адвокатами, говорять, що рідна людина потрапила у ДТП чи в якусь халепу, і вимагають грошей.

За 8 місяців цього року у місті та районі зареєстровано 33 випадки шахрайств, з них 25 – не розкриті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні