Що стало причиною задимлення дизель-поїзда на Волині

0
0
Що стало причиною задимлення дизель-поїзда на Волині
Ймовірною причиною задимлення дизель-поїзда на Волині міг стати недопалок, кинутий пасажиром.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської залізниці.

Недопалок, кинутий невідомим у міжвагонний простір, міг призвести до займання брезентових елементів міжвагонного простору та задимлення у дизель-поїзді сполученням Ківерці – Сапіжанка.

Нагадаємо, 10 вересня близько 10 год. під час зупинки на станції Дубова Корчма машиніст помітив задимлення між 1 і 2 вагонами дизель-поїзда.

Локомотивна бригада оперативно зреагувала на надзвичайну ситуацію, ліквідувавши задимлення наявними засобами пожежогасіння. Після цього поїзд із пасажирами продовжив рух за маршрутом. Унаслідок цього інциденту ніхто не постраждав.

Залізничники звертаються до громадян із наполегливим проханням суворо дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті, особистим прикладом демонструвати високу культуру поведінки, а також сподіваються на активну та принципову позицію громадськості в питаннях забезпечення безпеки та правопорядку в рухомому складі і на об’єктах інфраструктури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні