Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА

0
3
Зеленський представив нового голову Рівненської ОДА
Президент України Володимир Зеленський 10 вересня з робочим візитом побував у Рівному. Президент завітав до "Острозької академії". Там в актовій залі він представив нового голову Рівненської обласної державної адміністрації - Віталія Коваля.

Як повідомляє Українська Правда, Зеленський представив нового керівника Рівненщини із жартами.

"Я відверто кажу кожному голові обласної адміністрації: якщо ми будемо чути сигнали від громадян – будемо реагувати. Це не посада – це можливість показати, хто ви є, і можливість щось зробити для України. Як посада дається, так вона і забирається. Сьогодні ми Вам її даємо", – промовив гарант.

Президент призначив Віталія Коваля головою Рівненської ОДА указом від 9 вересня.

Перед представленням Коваля Зеленський пожартував: "Тут настрій такий – не хочеться нікого виганяти. Настрій поліпшився, коли я сюди доїхав. Коли ми їхали до вас з аеропорту, не було зв’язку, а про інтернет я зовсім мовчу".

Президент закликав нового керівника області: "Зв'язок і інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України. Почніть, будь ласка, з цього".

Серед інших проблем він назвав міграцію молоді. Згадав Зеленський і проблеми вивезення лісу й незаконного видобутку бурштину: "Я хочу, щоб ви разом із новими представниками правоохоронних органів, зі Службою безпеки, з прокурором, із поліцією займалися цими питанням".

"Зараз настрій спокійний, але хочу сказати, що дуже багато я знаю тіньових і незаконних АЗС, які працюють у Рівненській області. Хочу їм сигнал передати: припиніть це робити у найближчі дні, бо ми будемо дуже ретельно за цим стежити – не хочу нецензурно в університеті говорити: будемо за вами дуже ретельно слідкувати і обмежувати вас у ваших вільних днях в Україні" – додав президент.

Довідково: новопризначений голова Рівненської ОДА – 38-річний Віталій Коваль є членом Олімпійського комітету України та президентом Рівненської обласної Федерації греко-римської боротьби. Нещодавно Віталій Коваль також став заступником голови Всеукраїнської дорожної асоціації.


Головне фото: Рівне Медіа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні