Що відомо про водія, який у Рожищі на смерть збив велосипедиста

0
5
Що відомо про водія, який у Рожищі на смерть збив велосипедиста
Начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції, підполковник поліції Олександр Басалик розповів деталі смертельної ДТП, у якій загинув велосипедист.

Посадовець прийшов на сесію міської ради на запрошення депутатського корпусу, повідомляє Район.Рожище.

Зі слів поліцейського, винуватець ДТП – неодноразово судимий уродженець міста Луцьк Савицький Віталій Володимирович. Експертиза виявила у його крові 1,16 проміле алкоголю. Нещодавно його звільнили з місць позбавлення волі умовно-достроково.

За інформацією поліцейських, чоловік раніше проживав на вулиці Івана Франка з місцевою мешканкою, згодом став квартирантом одного з рожищан та влаштувався на роботу у місті Рожище.

На місці ДТП рожищенські поліцейські затримали винуватця. Його тримали під вартою протягом трьох днів. 10 вересня підозрюваному оберуть запобіжний захід.

«Слідство клопоче, аби йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Я думаю, що суд підтримає, адже є всі підстави для цього», – каже Олександр Басалик.

До слова, розслідуванням справи займається не рожищенська поліція, а спеціалізований відділ у слідчому управлінні, який розслідує ДТП з тяжкими наслідками.

На завершення зустрічі з депутатами Олександр Басалик зазначив, що найближчим часом поліцейські підготують пропозиції щодо убезпечення пішоходів на вулиці Незалежності. Серед пропозицій, які лунали – лежачий поліцейський і обмеження руху на головній вулиці міста.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні