--> Затримали одного із організаторів стрілянини у волинських інкасаторів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали одного із організаторів стрілянини у волинських інкасаторів

0
9
Затримали одного із організаторів стрілянини у волинських інкасаторів
Поліція затримала одного з організаторів озброєного нападу на волинських інкасаторів у Житомирі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

«Хочу доповісти суспільству, що один із організаторів уже затриманий. Саме зараз слідчий проводить слідчі дії, допит підозрюваного. Кримінальна поліція Житомирщини знаходиться у п’яти регіонах нашої держави одночасно, намагаючись швидко та ефективно затримати іншого співучасника цього злочинного угруповання», – повідомив Сергій Князєв.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Напад на волинських інкасаторів вчинили невідомі у футболках «СБУ». ПОДРОБИЦІ

Він додав, що наразі вже встановлено причетність затриманого до ще декількох аналогічних правопорушень по всій країні. Окрім того, поліцейські виявили та вилучили вогнепальну зброю, з якої було здійснено напад.

Нагадаємо, вчора, 9 вересня, близько 10.00 у Житомирі під час переміщення грошей з магазину до спеціального автомобіля група невідомих із застосуванням вогнепальної зброї здійснила озброєний напад на поліцейських групи фізичної безпеки УПО у Волинській області. Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля.

Під час стрілянини поліцейський групи фізичної безпеки отримав поранення у ногу. 38-річного старшого сержанта поліції доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Наразі його життю нічого не загрожує.

Нападники з місця події зникли на автомобілі. По тривозі були підняті відповідні підрозділи поліції області, а на території регіону введено оперативний план «Сирена».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні