Чому в Луцьку забрали маршрутку №23

1
-3
Чому в Луцьку забрали маршрутку №23
У Луцькраді пояснили, чому містом припинив курсувати маршрутний автобус №23.

Про це стало відомо у вівторок, 10 вересня, на оперативній нараді міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що з 19 серпня лучани масово нарікали на припинення руху автобуса №23.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов пояснив, що закінчився термін дії договору на перевезення. До слова, перший термін дії договору закінчився ще восени, потім ми уклали ще на декілька місяців.

«Ми робили оголошення в газеті і на сайті. Нині перевізників, які хотіли б працювати на цьому маршруті, немає. На наступне засідання виконкому ми винесемо питання про оголошення конкурсу на цей маршрут», – пояснив він.

Як розповів Степанов в коментарі інтернет-виданню «Волинь24», цей маршрут обслуговував перевізник «Луцьке АТП 10701».

«Він сказав, що цей маршрут для нього нерентабельний. Зараз в Луцьку є вісім перевізників, і жоден з них не хоче обслуговувати маршрут №23», – сказав начальник управління.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для того, щоб організувати транспорт у місті, треба мати клепку в голові, а не широку кишеню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні