Центром Луцька бігає Людина-павук: хто він і звідки

0
-3
Центром Луцька бігає Людина-павук: хто він і звідки
Центром Луцька бігає Людина-павук і закликає людей до добра.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" він розповів, що таким чином проводить благодійну акцію "Дружба. Добро. Діти".

Чоловік родом з села Раків Ліс на Ковельщині, 15 років живе в італійському місті Мілан і позиціонує себе, як блогер з Італії. Він колишній спортсмен, бігун на 800 метрів. Із 1978 року народження. Звуть його Віталій Карпік.

Проводячи таку акцію, каже, хоче привернути увагу лучан до добра.

Людина-павук стрибає по дахах автомобілів, таким чином, каже, добро ліпше видно. Казковий герой має компаньйона – Покемона (юнак із Ковеля).

Його теж звати Віталиком, йому 18 років. Півроку тому і він прибіг на одну із акцій Людини-павука, яка відбувалася у Ковелі, щоб виграти гроші за відгадування столиць. Тепер чоловіки разом дарують добро, мандруючи містами України. Вони були у Ковелі, Рівному, Києві, Камені-Каширському, Львові.

Людина-павук зізнається, що має на Батьківщині свій бізнес. А в Італії працює різноробочим на фірмі з вантажів та перевезень.

Віталій розповідає, що минулоріч син, якому 16 років, запитав у нього: "Тату, навіщо тобі це? З тебе ж сміються..." На те Людина-павук відповів усмішкою.

Каже, що 70% відвідувачів не йдуть на контакт, ніяк не можуть впустити усередину позитив. Проте, чоловік не сумує: "Хтось раніше, а хтось згодом таки впустить у себе добро."

Разом вони фотографуються з дітьми та дарують малечі браслети "добра".

Віталики кажуть малечі: "Але маму слухай!" Із 13.30 до 17-ї години подарували лучанам призів на більш ніж 2 тисячі гривень. А ще подарунки розігруватимуть в інстаграмі за браслетиками #3D ДружбаДоброДіти. Їх потрібно зареєструвати у згаданій мережі і завтра ж прийти за призом до Людини-павука.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні