У Луцьку діти заклали «капсулу часу» з ідеями розвитку. ВІДЕО

0
4
У Луцьку діти заклали «капсулу часу» з ідеями розвитку. ВІДЕО
Ідеї, з приводу того, що слід втілити у життя в Луцьку, виклали у листах та малюнках школярі.

Креативні бачення заклали у капсулу часу аби потім звірити, як над цим попрацювали дорослі. Про це йдеться у сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Діти написали спільний лист-побажання про те, яким вони бачать місто Луцьк через 16 років. У кожної власні бачення розвитку.

Найбільше сподівань покладають на дорослих, однак запевняють, що власну часточку праці у ці справи теж готові вкласти.Таких листів та малюнків багато, їх писали та малювали, усі охочі учні та дошкільнята чи не з усіх куточків міста. 9-тикласниця Оля теж долучилась до гарної справи і впевнена, що вже через 16 років обласний центр зміниться кардинально.

Капсулу часу заклали на території Сіті-парку, поряд з пам’ятником Кузьмі Скрябіну. Тож, тепер справа щодо втілення планів – за бізнесменами, благодійниками, владою та й зрештою самими лучанами.

Теги: луцьк, місто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні