У Китаї стався потужний землетрус

0
-6
У Китаї стався потужний землетрус
Нові підземні поштовхи магнітудою 4,3 зафіксовані в південно-західній провінції Сичуань.

За даними Китайського сейсмологічного центру, епіцентри землетрусів розташовані в 20 км один від одного в повіті Вейюань міського округу Нейцзян, інформує УНН.

Землетрус стався о 10:36 за місцевим часом (5:36 Київ). Його осередок залягав на глибині 7 км, епіцентр був розташований в 140 км на південь від міста Ченду з населенням 16 млн чоловік і в 200 км на захід від міста центрального підпорядкування Чунцин з населенням понад 31 млн осіб. Про можливі жертви і руйнування інформації не наводиться.

Це вже другий землетрус, що стався в повіті Вейюань за сьогодні. Перші підземні поштовхи магнітудою 5,4 були зафіксовані в 6:42 за місцевим часом (1:42 Київ). За останніми даними, одна людина загинула і ще 29 отримали поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні