--> Феєрична «Ніч у Луцькому замку-2019». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Феєрична «Ніч у Луцькому замку-2019». ФОТО

0
8
Феєрична «Ніч у Луцькому замку-2019». ФОТО
У Луцьку 7-8 вересня відбулося арт-шоу «Ніч у Луцькому замку. Саміт у Луцьку».

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Захід організували традиційно в замку Любарта.

Придворні танці, стародавня музика, частування за давніми рецептами, вогняна містерія, середньовічні настрої – усе це відбулося в мурах замку вересневої ночі.

На замковій площі працювали окремі локації: фотозона «Княжий палац», «Монетний двір», художні перформанси, екскурсії, ремісничий ярмарок, презентація напоїв та страв середньовіччя.

Цьогоріч фестиваль благодійний: організатори збирали кошти для реставрації церкви Іоана Богослова (ХІІ ст.), що на території Луцького замку (Квитки вартували 300 гривень. Усі кошти від продажу квитків передадуть на реставраційні роботи).

О 21.00 годині стартувало театралізоване дійство «Саміт у Луцьку», потому були гостини у княжому граді, виступили різні театри, зокрема театр історичного танцю «ДЖОЙССАНС» (Київ), театр стародавнього танцю «BELRIGUARDO» (Польща), відбулось захоплююче вогняне шоу (містерія).

Завершував дійство виступ гурту середньовічної музики «IRDORATH» з Білорусі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні