Волиняни мають можливість купити газ за літньою ціною

1
2
Волиняни мають можливість купити газ за літньою ціною
200 волинян запаслися газом на всю зиму за літньою ціною на загальну суму біля 40 тисяч кубометрів.

Про це розповів начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук, – інформує Суспільне Волині.


Як купити газ на зиму за літньою ціною.

«Я порахував як для моєї сім’ї, то виходить економія на опалювальний період до 33%, до трьох тисяч гривень. Основна незручність є те, що є передоплата, не у всіх людей є такі можливості оплатити наперед. А ідея взагалі варта уваги», – розповів лучанин Ігор Дмитрук.

Купувала газ на зиму за акційною ціною і лучанка Людмила Щебет.

«Я подавала дані показники і мені по телефону сказали, що можна купити на зимовий період за літньою ціною і я подумала 1200 мені кубів треба і хочу купити. Хай по шість, але ж не по вісім, вже трохи буде економії. Трохи маю накопичення то думаю заплачу і матиму спокій».

Придбати газ за зниженою ціною можна до 25 тисяч кубометрів, розповів начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

«Ціна газу 5 гривень 995 копійок за один кубометр. Вона включає туди закачку в сховище газу, зберігання газу і діставання газу як товар». Акцією можуть скористатися усі категорії громадян.

«Пільговики і субсидіанти, будь-хто, хто має газові прилади, єдине в кого є газова плита, їм не цікава ця акція, там економія дуже маленька. Якщо взяти за транспортування по нинішнім цінам, то ціна кубу газу, якщо купити по цій акції і додати транспортування, що є зараз буде 7 гривень чотири копійки по волинській області, зимою ціна вісім гривень 55 копійок. Фактично півтори гривні на одному кубометрі можна зекономити за опалювальний період», – розповів Юрій Петрук.

Вирішив зекономити також лучанин Юрій Власюк. За опалювальний сезон він споживає близько 150 кубів газу.

«Економія буде мінімум 25-30%, маючи можливість оплатити і зиму переживати спокійно. Представники «Нафтогаз» України зробили правильне рішення, що нарешті долучили населення, щоб вона мала можливість профінансувати закупівлю свого особистого газу на зиму. Принаймні, хто має можливість, той зекономить», – каже мешканець Луцька.

До слова, якщо споживач використає газу менше, ніж замовить, то кошти йому повернуть. В акційній ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону.

Начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» пояснив: «Людині буде приходити два рахунка, перший, це по факту ті куби, які вона спожила, а другий окремо їй потрібно буде заплатити за ті фактичні куби, за їх доставку, за транспортування і розподіл. Якщо взяти по цінам на сьогодні, то це буде 1 грн 4 копійки. Якщо, наприклад, в жовтні людина споживе 100 кубів по цій акції, то усі куби у неї будуть оплачені, але додатково 104 гривні їй треба буде сплатити».

Начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Волиньгаззбут» Григорій Білийдодав: ця акція допоможе полегшити роботу з боржниками. Відтак на підприємстві сподіваються, що таких цього року буде менше.

«Робота з боржниками зменшується і навантаження з боржниками по відключенню, попередженнях і таке інше, тому що люди вже будуть мати передплачені ліміти газу.За всіма прогнозами, як «Нафтогаз» прогнозує, ціни будуть зростати на опалювальний період, відповідно, закуплений газ по літній ціні дасть економію домогосподарству», – арґументує начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ «Волиньгаззбут».

Купити газ дешевше можна до 25 вересня.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро вдячні за "ціну", в той час коли Європа купляє по 140$,а шукають я покупці по 135$ за тысячу кубів, то тобі пропонують розбодяжену шнягу за формулою вРотердам+++ - 225 вбитих єнотів...
Щиро вдячні за турботу... Розумієм, якщо буде як в Європі, то Кобєлєва мама в США буде голодати і це назвуть "гєноцидом" , а багатьом "продавальщикам" бродяги доведеться їздити на "ланосах", а не на німецькому автопромі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні