У Луцькраді розказали, що хочуть на місці Старого ринку

4
-3
У Луцькраді розказали, що хочуть на місці Старого ринку
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, що хоче бачити на місці Центрального ринку.

Про це стало відомо у четвер, 5 вересня, на пленарному засіданні позачергової сесії Луцькради.

Нагадаємо, що сьогодні депутати підтримали проект рішення про припинення облспоживспілці договору оренди землі під Центральний ринок. На думку Поліщука, саме обспоживспілка блокувала питання про перенесення Старого ринку.

Під час розгляду цього питання радник міського голови розповів, що замість торгових павільйонів ринку там має бути сквер, без жодних забудов та масштабних торгових точок.

«Це має бути сквер, рекреаційна зона, видові площадки, прогулянкові зони. Це має буде місце без гігантських об’єктів торгівлі, без забудови», – виступив Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора прибрати ту срань з-під стін замку! І дійсно лишити ЧИСТУ територію, на якій могли б проводитись масштабні реконструкції лицарський боїв, середньовічних подій, можливо в майбутньому і зйомки фільмів з видом на Замок! Пора вже думати і господарювати не "шкурницькою сутністю", а дійсно по-європейськи
Відповісти
А наступним кроком - має бути проект і реалізація з перенесення тієї електропідстанції звідти. Так, складно, так, недешево, але необхідно. І варте того
Відповісти
Сквер біля парку це суперактуально.
Відповісти
Поліщук бреше ,бо в долі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні